Waarom werkt Cruisecontrolkopen.nl samen met autonamics cruisecontrols?

Over Cruisecontrolkopen.nl

Cruisecontrolkopen.nl is een samenwerking met meer dan 70 inbouwstations verspreid over Nederland. We werken nauw samen met Autonamics Nederland en bieden exclusief hun voertuigspecifieke cruisecontrols aan. Deze cruisecontrols zijn speciaal ontworpen en grondig getest voor uw auto, met de focus op kwaliteit. Autonamics zorgt ervoor dat deze cruisecontrols optimale ondersteuning bieden voor de veiligheidsfuncties van uw voertuig.

Montage

De installatie van de cruisecontrol wordt altijd uitgevoerd door onze aangesloten partners in ons netwerk. Het correct aansluiten van de cruisecontrol op de elektronica van uw auto is cruciaal, aangezien onjuiste aansluiting schade aan dure componenten kan veroorzaken. Onze montagepartners zijn specialisten in elektronica en hebben diepgaande kennis van complexe auto-elektronica. Hierdoor kunnen we een probleemloze werking van uw cruisecontrol garanderen. Bovendien bieden onze montagepartners service en garantie, zelfs na installatie. Deze partners voldoen aan de wereldwijd erkende ISO/TS 16949-kwaliteitsnorm. Hierdoor kunnen we levenslange garantie op onze installaties bieden!

Achteraf Betalen

Cruisecontrolkopen.nl fungeert niet als een webshop. We regelen de reservering van de cruisecontrol voor u. Vervolgens zorgt de montagepartner van uw keuze voor de installatie. Na installatie betaalt u de kosten voor de cruisecontrol direct bij de gekozen montagepartner. Het bedrag dat u op onze website hebt gezien, omvat alle kosten, inclusief het gebruik van apparatuur voor de installatie. U betaalt altijd achteraf en wordt nooit verrast door verborgen extra kosten. In tegenstelling tot de meeste andere aanbieders, is de prijs die u op onze website ziet, daadwerkelijk de totaalprijs. Onze slogan is niet voor niets: 'Het gemak van internet met de service van uw lokale inbouwstation.'

Bel met onze specialisten

Onze cruisecontrol specialisten zitten op werkdagen van 9 tot 5 voor u klaar en geven graag antwoord op uw vragen!

Heeft u advies nodig of heeft u een technische vraag?
Twijfel niet, bel vandaag nog met onze cruisecontrol specialisten!

0522 745 291