Over ons

Over Cruisecontrolkopen.nl

Cruisecontrolkopen.nl is een samenwerkingsverband met ruim 70 inbouw stations in Nederland. Wij werken samen met John Gold Nederland en verkopen uitsluitend hun voertuig specifieke Cruise controls. Deze Cruise control zijn speciaal voor uw auto ontwikkeld en uitvoerig getest op kwaliteit. Zo zorgt John Gold onder meer voor een optimale ondersteuning van de veiligheidsfuncties op uw auto.

Montage

Wij laten de montage van de cruise control te allen tijde uitvoeren door aangesloten partners uit ons netwerk. Wanneer de cruise control niet juist wordt aangesloten op de electronica van uw auto, kunnen er mogelijk dure componenten kapot gaan. Onze montagepartners zijn elektronica specialisten en hebben kennis van de complexe auto-elektronica. Zo garanderen we een probleemloze werking van uw cruise control. Ook na plaatsing kunt u bij onze montagepartners terecht voor service en garantie. Het kwaliteitssysteem van deze partners is wereldwijd ISO/TS 16949 erkend. Wij geven daarom een levenslange garantie op onze montage!

Betaling achteraf

Cruisecontrolkopen.nl is geen webshop. Wij verzorgen de reservering van de cruise control. Vervolgens verzorgt de montagepartner van uw keuze de montage. Na montage rekent u bij de cruise control bij deze partner af. Dit is het bedrag dat u op onze website gezien heeft: inclusief het gebruik van apparatuur voor montage. U betaalt altijd achteraf en zult nooit verrast worden met verborgen (bijkomende) kosten. In tegenstelling tot de meeste aanbieders is de prijs die u hier ziet ook de daadwerkelijke totaalprijs. Onze slogan is niet voor niets: 'Het gemak van internet met de service van uw lokale inbouwstation.

Contactgegevens

Paardemaat 21E,
7942 KA Meppel
Nederland

Geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:00
In het weekend gesloten

0522 745 291

info@cruisecontrolkopen.nl

KVK: 52 393 550

BTW: NL 195.069.377.B01

IBAN: NL67RABO0115790659

BIC: RABONL2U